Kerronpa tässä nyt samalla kuinka kesäni meni. Eli olin 500 tuntia töissä Ravintola Ullan Krouvissa Kuopiossa. Ravintola on kesällä parisataa paikkainen. Ravintolaan kuuluu myös baari joka on aina keittiön sulkeuduttua klo 9 illalla auki myöhempään. Viikonloppuisin Baari on suosittu "aloittelu paikka" sekä monien "kantapaikka". Aloitin siis kesäkuussa hommani keittiöstä, jossa huomasin että olin aivan amatööri! kisällin päivät olivat kuin vapaa päiviä ullan iltoihin ja viikonloppuihin verrattuna..huh! parin vikon jälkeen alkoi jo sujua, enkä koko ajan epäröinyt. Opastukseni oli kok ajan todella hyvää, ja keittiömestarimme Janin pinna oli todella venyvä minun kanssani :) Keittiöstä pääsin kokeilemaan baari toimintaa toivomuksestani. ei sekään niin kovin helppoa ole mutta kyllä mie jo lopussa osasin perus drinkit tehä, esitellä viinejä ja erikoisoluita... hieman hitammin tosin kuin pääbaarimikkomme :) ja sitten, mie sain kokeilla karaoken vetoa!!! ja se onnistui!!!! pääsin pitämään karaokea peräti 5 kertaa, huippua oli !!!! hieman siinä oma laulutaitokin parani... ;)

Lisää tietoa löydätte harjoittelu paikastani www.ullankrouvi.fi

täällä siis kannattaa käydä syömässä jos kuopioon eksyte, melkein kaikki nimittäin tehdään itse ja maukasta on!! p.s. pizzataikinatkin tehdään itse...nim.kok.on. > mullehan tuli nimittäin jännetupin tulehdus kumpaankin käteen IHANIEN pullien pyörityksestä :0