Aiheen ilmeisesti tällä kertaa trendit.. Meillä se on tarkoittanut tässä kuussa isoja tilauksia; eli esimerkiksi toissa päivänä väänsin 250 fantasia "leivosta" sekä 250 vanilja piippua.. en tiedä mikä niiden nimi on suomeksi sillä niitä ei tehdä siellä mutta siis ne ovat suolaisesta taikinasta muotoiltuja piippuja jotka täytetään joko suklaalla tai vaniljalla.. olemme tehneet myös monta isoa kakkua, esimerkiksi eilen teimme kakun 270 henkilölle joka kirjailtiin marsipaanin  avulla, vau! kakun kuljetus tapahtui kuorma-auton avulla..pistän kuvan albumiin. Joulukin alkaa lähestymään, joka tarkoittaa leipä puolella joululimppujen valmistusta.

Nykyään jo hallitsen italian kielisistä ohjeista eri taikinoiden valmistamisen ja sanakirjan käyttökin on rutkasti vähentynyt ensimmäisestä viikosta :)

Olen jo saanut peräti kuorruttaa koristeellisesti muutaman kakun (jes!) ja olen kovasti harjotellut suklaalla kirjoitusta.. haastavaa!! Pian aiheenani täällä onkin loppu kommentit, sillä harjoitteluni loppuu kahden viikon päästä. Toinen ohjaajastani jo kuulemma ikävöi opastamistani :)

Täällä vielä +20 lämmintä kun taas suomessa jo kuulemma lunta??!! uskomatonta... hih!

Nauttikaahan lumesta ja harjoittelustanne!!

Pian huomaatte kaipaavanne takaisin harjoittelupaikkaanne.. ;)